Activiteiten - O'Neill Summercamps

Coole activiteiten

O’Neill SummerCamps: meer dan alleen surfen

Tijdens de surfkampen van O’Neill SummerCamps staan de surfsporten uiteraard centraal, maar na het surfen bieden ook nog heel veel andere toffe activiteiten.

Iedere dag een nieuw avontuur met de O’Neill SummerCamps

Tijdens de O’Neill SummerCamps zijn er heel veel coole dingen te doen zoals:

 Longboarden door de duinen
 Balanceren op slacklines en indoboards in ‘Balance City’
 Wakeboarden of banaanvaren
 Suppen
 Tafeltennissen
 Trampoline springen
 Skimboarden
 ‘Zeepsop’ sliden op de O’Neill waterslide

Longboarden door de duinen

Een van de vetste activiteiten op het land is natuurlijk longboarden waarbij je met een wat langer, surfy skateboard door de duinen gaat cruisen en met z’n allen een complete tour doet.

balance-boards
balance-boards

Balance City

In het O’Neill surfdorp hebben we een speciaal gedeelte genaamd ‘Balance City’.

Hier staan allerlei Indo Balance Boards, skippy ballen en slacklines die je allemaal helpen om snel de juiste surfbalans te vinden. Met wat oefenen krijg je er vanzelf handigheid in en sta jij binnen de kortste keren allemaal leuke tricks te doen op een Indoboard en bereik je probleemloos de andere kant van de Slackline.

Suppen

De kans is groot dat je op vakantie weleens iemand hebt gezien die op een golfsurfplank stond met een peddel in de hand. Dit noemen we suppen (Stand Up Paddle Surfing) of peddelsurfen. Suppen is een perfect alternatief voor een dag zonder wind of grote golfen.

Je gebruikt dan namelijk geen kite of zeil, maar een peddel om vooruit te komen.

O’Neill waterslide

Bij een surfkamp hoort zo veel mogelijk waterpret. Met de O’Neill waterslide beleef je dit gegarandeerd. Wij zorgen voor voldoende water en zeepsop en jij neemt een aanloop en probeert zo ver mogelijk te komen!

balance-boards

Kom je deze activiteiten zelf doen?

De weer en de wind bepalen welke activiteiten op dat moment het meest geschikt zijn. Dus het kan zijn dat we tijdens het ene kamp heel veel suppen en longboarden omdat er weinig wind is en tijdens een ander kamp juist volop aan het wakeboarden zijn. We kunnen je dus niet op voorhand garanderen wat je in een week precies gaat doen, maar we garanderen je wel een week met veel afwisseling, avontuur, uitdagingen en heel veel fun.

Wil je meer informatie over de verschillende O’Neill SummerCamps?

Kijk dan op onze surfkampen pagina. Hier vind je alle informatie over de verschillende surfsporten en zie je snel welke O’Neill SummerCamp het beste bij jou past.

COOLE ACTIVITEITEN MET O'NEILL SUMMERCAMPS

BOEK JE SURFKAMP