FIETSACTIE - O'Neill Summercamps

Februari fietsmaand bij O’Neill Summercamps

In de maand februari is er een te gekke actie. Olivier Strikwerda is een oud deelnemer van O’Neill Summercamps die begin februari vanuit Zutphen naar de Brouwersdam is gefietst. Een tocht van ruim 200 km! Het geld wat Olivier hiermee heeft opgehaald, neemt hij mee naar een surfproject in Zuid-Afrika voor een maatschappelijke stage. Olivier gaat half februari voor 2 weken naar Zuid-Afrika om daar kinderen en gehandicapte jongeren kennis te laten maken met surfen en het plezier wat je hieraan kunt beleven.

 

             

Oude deelnemer Olivier is dankzij O’Neill Summercamps een groot fan geworden van het surfen. Hij hoopt het surfplezier door te geven aan de kinderen in Kaapstad.

Win een fiets en sponsor het goede doel

De missie van O’Neill Summercamps is om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de Surfin’ Way of Life. Daarom steunen wij het avontuur van Olivier. Boek jouw O’Neill Summercamp vóór 28 februari 2018 en maak kans op een coole Beachcruiser van Johnny Loco t.w.v. €499,-  Je steunt dan ook direct het surfproject in Zuid-Afrika, want wij zorgen ervoor dat van elke boeking 10 euro naar het surfproject gaat.

  

De coole beachcruisers van Johnny Loco die helemaal passen bij de Surfin’ Way of Life.

Volg het avontuur van Olivier op de voet

Houdt onze facebook pagina goed in de gaten, hier zal iedere week een update komen van Olivier. Vrijdag 2 maart 2018 wordt bekend gemaakt wie er in 2018 op die coole Beachcruiser van Johnny Loco fietst en hoeveel geld Olivier mee krijgt naar Zuid-Afrika.  

Via deze link vind je meer informatie over het surfproject van Olivier Strikwerda.  

Way to go Olivier!