FIETSACTIE - O'Neill Summercamps

Februari fietsmaand bij O’Neill Summercamps

In de maand februari was er een te gekke actie. Olivier Strikwerda is een oud deelnemer van O’Neill Summercamps die begin februari vanuit Zutphen naar de Brouwersdam is gefietst. Een tocht van ruim 200 km! Het geld wat Olivier hiermee heeft opgehaald, heeft hij meegenomen naar een surfproject in Zuid-Afrika voor een maatschappelijke stage. Olivier heeft daar twee weken als vrijwilliger gewerkt om kinderen en gehandicapte jongeren kennis te laten maken met surfen en het plezier wat je hieraan kunt beleven.

 

             

Oude deelnemer Olivier is dankzij O’Neill Summercamps een groot fan geworden van het surfen. Hij hoopt het surfplezier door te geven aan de kinderen in Kaapstad.

Johnny Loco Beachcruiser

De missie van O’Neill Summercamps is om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de Surfin’ Way of Life. Daarom hebben wij het avontuur van Olivier gesteund. In de maand februari is er van elke boeking 10 euro naar het surfproject gegaan. Ook maakte iedereen die in de februari zijn of haar O’Neill Summercamp heeft geboekt, kans op het winnen van een fiets. Deze is inmiddels verloot. Maijken, gefeliciteerd! Jij rijdt voortaan rond op een super coole Johnny Loco Beachcruiser!

  

De coole beachcruisers van Johnny Loco die helemaal passen bij de Surfin’ Way of Life.

Volg het avontuur van Olivier op de voet  

Olivier stuurde ons regelmatig updates en foto’s en vertelde honderd uit over zijn avonturen. Zo heeft hij lesgegeven aan een zwaar gehandicapte jongen, die liggend op een speciaal aangepaste surfplank toch mee kan doen aan de surflessen. Ook heeft hij O’Neill Summercamps t-shirts uitgedeeld aan groepen kinderen uit de armste delen van Kaapstad (de townships).

 

Olivier met de kids: een stukje O’Neill Summercamps in Zuid-Afrika!

Nog meer mooie foto’s zijn plaatst op onze facebook pagina.  Daar kun je ook de live uitzending van de verloting van de fiets nog een keer terug kijken.