Surfkampen in Nederland - O'Neill Summercamps

Surfkamp in Nederland


 

O’Neill SummerCamps organiseert al 10 jaar onvergetelijke zomerkampen in Nederland voor jongeren tussen de 10 en 17 jaar. Dit jaar zijn er weer 9 weken vol actie, plezier, uitdaging, surf en nieuwe vrienden. Genoeg ingrediënten om een waardevolle herinnering neer te zetten voor de rest van je leven!

De O’Neill SummerCamps is niet zomaar een kamp, maar het zijn 5 dagen waarin er verschillende elementen steeds terugkomen. Het is een kamp waarbij het leren van elkaar, teambuilding, je eigen grenzen verkennen, plezier en je thuis voelen centraal staan.

Deze ontwikkelingen ondervinden wij spelenderwijs door middel van verschillende activiteiten. Bij elk kamp bestaat de week uit diverse activiteiten. Zo zal ieder kamp bestaan uit: surfen, teambuilding activiteiten op het strand, creatieve activiteiten, kampvuur, longboarden en nog veel meer.

CREW


O’Neill SummerCamps heeft een professioneel en gezellig team dat vol passie het surfen overbrengt op kinderen. De teamleden zijn opgeleid in veilig lesgeven in de surfsporten van O’Neill SummerCamps, ze hebben een sportopleiding afgerond en allemaal een achtergrond in het werken met kinderen.

Uniek aan het team van O’Neill SummerCamps is dat de gecertificeerde surfers die overdag surfles geven, tevens de kampbegeleiders zijn. Zij zijn 24 uur per dag aanwezig bij het zomerkamp. Het team bouwt zo een sterke band met de deelnemers op en maakt het voor de kinderen makkelijker om aan te geven waar ze wel of niet aan toe zijn bij de lessen.

 

BEKIJK HIER ONZE VERSCHILLENDE SURFKAMPEN:

 

BOEK JOUW O’NEILL SURFKAMP

BOEK