Surfdorp - O'Neill Summercamps

Surfdorp O’Neill SummerCamps

Een surfkamp is pas compleet met tenten, surfboards, hangmatten en een chill-zone.

Daarom verblijf je tijdens elk surfkamp of weekendje weg van O’Neill SummerCamps in een compleet aangekleed surfdorp van maar liefst 2.500 m2.

Op dit terrein organiseren we alle sportieve en creatieve groepsactiviteiten, worden alle maaltijden verzorgd, zijn heel veel plekken om lekker te spelen of om heerlijk te ontspannen en staan alle tentjes waarin de deelnemers slapen.

Het surfdorp van O’Neill SummerCamps is een compleet, groot afgeschermd surfkampement op een mooie familiecamping in Zeeland en heeft o.a.

 4 grote legertenten (voor gezamenlijke activiteiten en opslag)
 100 grote, comfortabele eenpersoonstenten
 Indoor chill ground met een groot videoscherm om gave surffilms te kijken
 Outdoor chill ground met fatboys, hangmatten en een vuurplaats
 Jack O’Neill Tent
 Trampoline
 Uitkijkpost
 Waslijn om natte wetsuits te laten drogen
 Balance City met Indoboards en Slacklines
 Voet-, volley- & basketbalveld

Heerlijk ontspannen in je eigen tent

Na een dag vol activiteiten is het tijd om uit te rusten. De mooie eenpersoonstenten zijn eigenlijk tweepersoonstenten, zeer comfortabel en dus perfect om een goede nachtrust te pakken. Elke deelnemer slaapt in een eigen tent. De tenten staan gezellig dicht bij elkaar.

Ontspanning en avontuur op 1 plek

compleet surfdorp
Het surfdorp is meer dan alleen een heerlijke slaapplek. Het heeft alles om O’Neill SummerCamps een relaxte sfeer te geven. Ontspanning en stoere activiteiten wisselen elkaar goed af.

De comfortabele tenten, hangmatten om in te luieren en de twee chill grounds geven het surfdorp een heerlijk relaxed gevoel. Bij de indoor chill ground staat een groot videoscherm zodat je de coole surffilms super goed kunt zien. De outdoor chill ground beschikt over een mooie vuurplaats. Dit maakt een avond uiteraard super gezellig en sfeervol.

Wil je naast het surfen nog meer sportieve activiteiten ondernemen? Maak dan gebruik van het voet-, volley- en basketbalveld. Daarnaast is ‘Balance City’ in het surfdorp ook een enorme uitdaging. Hier vind je allemaal balans apparaten zoals Indoboards en Slacklines.

Veiligheid en begeleiding

De begeleiding is 24 uur per dag in de buurt, alert en bereikbaar.

De surfinstructeurs zijn namelijk ook de begeleiders op het surfdorp.

Hierdoor krijgen deelnemers een echte vertrouwensband met de instructeurs.
Dit zorgt naast alle gezelligheid ook voor een vertrouwd en veilig gevoel.

begeleiding summercamps

 

Het O’Neill Surfdorp is vlakbij individuele toiletten en warme douches. Altijd lekker om na een sportieve surfdag jezelf even op te frissen en een moment voor jezelf te hebben.

De camping maakt gebruik van een goede gratis WiFi verbinding. Daarnaast zijn er genoeg oplaadpunten die met zonnig weer door duurzame zonnepanelen worden opgewekt.

Op deze manier kunnen alle kinderen continu contact houden met familie en andersom. Dat geeft een veilig gevoel voor de thuisblijvers.

Kom je ook?

Wil jij kennismaken met de O’Neill Surfing lifestyle?

Boek dan vandaag nog een O’Neill SummerCamps Surfkamp of weekendje weg.

MEER WETEN OVER O'NEILL SUMMERCAMPS?

BEKIJK DE SURFKAMPEN