Wakeboardkamp O’Neill SummerCamps: leer wakeboarden in Zeeland

Wakeboardkamp: leer wakeboarden in Zeeland

 

Een geweldige tijd beleven doe je samen. Wanneer je samen met nieuwe vrienden gaat wakeboarden, maak je van een geweldige tijd ook nog eens een extreem toffe tijd.

Wil jij ook samen met leeftijdsgenoten (10 t/m 17 jaar) zes dagen lang leren wakeboarden?

Bekijk dan wat je allemaal te wachten staat tijdens het wakeboardkamp van O’Neill SummerCamps. Deze coole wakeboard-vakantie is er één om nooit te vergeten.

Wat is wakeboarden?

Wakeboarden is een super toffe watersport en heel populair. Je staat op een wakeboard en houdt jezelf vast aan een lijn. De wakeboarder wordt door middel van een kabel of achter een boot over het water getrokken.

Bij het wakeboardkamp van O’Neill SummerCamps leer je wakeboarden achter een stoere wakeboardboot.

wakeboardkamp

Zowel voor beginnende als ervaren wakeboarders

wakeboard vakantie jongeren
Enthousiaste instructeurs geven les op jouw eigen niveau. Een wakeboard les wordt dus voor niemand te makkelijk of te moeilijk. Het wakeboardkamp is er voor de beginnende wakeboarder, maar ook zeker voor de boarder die wat meer uitdaging zoekt.

Als beginner leer je de basistechnieken en krijg je les aan een lange les-stang (ook wel boom genoemd) naast de boot. Dit geeft meer stabiliteit en zo kan de instructeur je alle tips geven die je nodig hebt.

Je leert als beginner onder andere de starthouding, het juiste moment van opstaan en de juiste houding op het wakeboard.

Heb je dit onder controle?

Dan ga je met een korte lijn achter de boot. Uiteindelijk board je met een lange lijn achter de boot en waag je misschien zelfs al een klein sprongetje.

Ben jij al een ervaren boarder of een snelle leerling?

Dan leren we je vette jumps en tricks. Je leert bijvoorbeeld om surface 180 turns te maken en wellicht zelfs complete spins. Dat zullen je vrienden thuis je niet zo snel nadoen.

Maak nieuwe vrienden tijdens je wakeboard vakantie

Tijdens een wakeboardkamp leer je niet alleen hoe je moet wakeboarden, maar leer je ook veel leuke nieuwe mensen kennen.

Naast de gezellige instructeurs maak je ook kennis met veel leeftijdsgenoten. Dit kamp staat garant voor veel nieuwe vriendschappen.

Het wakeboardkamp is speciaal voor kinderen en jongeren tussen de 10 en 17 jaar.

Uiteraard staat plezier maken centraal, maar er wordt ook gewerkt aan teambuilding en je eigen grenzen verkennen. Dit doen we spelenderwijs tijdens de verschillende (buiten)activiteiten die we uitvoeren. Denk hierbij aan activiteiten op en rondom het strand zoals; longboarden, suppen en banaanvaren, een kampvuur en natuurlijk zo veel mogelijk wakeboarden.

wakeboarden zeeland

Nog meer watersporten en uitdagingen?

Het wakeboardkamp bestaat niet alleen uit wakeboarden. Wanneer je het wakeboarden goed onder de knie hebt zijn er ook andere uitdagingen.

Ben jij goed bezig op het wakeboard?

Dan mag je ook andere uitdagende activiteiten proberen. Wat dacht je van wakeskaten, wakesurfen, kneeboarden, waterskiën en de wakefoil?

Professioneel team: 24 uur per dag aanwezig voor de beste begeleiding

O’Neill SummerCamps heeft een professioneel, maar ook gezellig team dat met passie het wakeboarden overbrengt op alle deelnemers.

Het team is opgeleid om veilig les te geven in wakeboarden en andere surf- en watersporten.

Daarnaast hebben alle leden van de crew een sportopleiding gevolgd en hebben ze ervaring met het werken met kinderen en tieners.

Wij zijn uniek op het gebied van begeleiding.

Alle crewleden geven overdag les, maar zijn daarnaast ook 24 uur per dag aanwezig bij het kamp. Het zorgt voor een sterke band tussen de crew en de deelnemers. Daarnaast durven deelnemers sneller te zeggen wanneer ze een bepaalde les of activiteit wel of niet durven doen. Op deze manier wordt een wakeboardkamp voor iedereen een geweldige ervaring.

Actie tijdens alle weersomstandigheden

Het kan zijn dat door de weersomstandigheden het wakeboarden niet doorgaat. Dan biedt O’Neill SummerCamps genoeg andere activiteiten. Enkele voorbeelden zijn longboarden, banaanvaren en suppen. Meer weten? Bekijk dan even de activiteitenpagina.

Wakeboarden in Zeeland: Ideale locatie om alles te leren

De O’Neill SummerCamps wakeboardkampen worden gehouden op en rond de Brouwersdam (Zeeland). De wakeboardboten hebben een ligplaats in de haven van Marina Port Zelande.

Op het Grevelingenmeer langs de Brouwersdam ligt het snelvaargebied waar wakeboarden en waterskiën is toegestaan. Bij de meest voorkomende windrichtingen is het water hier mooi vlak. Ideaal om te leren wakeboarden!

All-inclusive Wakeboardkamp

Het O’Neill wakeboardkamp is een all-inclusive wakeboard vakantie.

Dit betekent dat het volgende allemaal is inbegrepen bij de standaard prijs van een wakeboardkamp:

 Alle wakeboard activiteiten en materialen
 Wakeboard lessen
 Ontbijt, lunch, tussendoortjes en avondeten
 Avontuurlijke middag- en avondprogramma’s
 Overnachten in je eigen tent

Bij het wakeboardkamp is gebruik van het boardmateriaal, zwemvest (en eventuele andere bescherming) en wetsuit van O’Neill inbegrepen. Uiteraard kun je eigen materiaal meenemen.

Tijd voor actie op het water

Wil jij ook mee met het wakeboardkamp van O’Neill SummerCamps en niets van deze actie missen?

Maak dan nu een reservering voor een coole wakeboardkamp. Een wakeboardkamp duurt 6 dagen en kost 625 euro per deelnemer.

Heb jij al enige ervaring met wakeboarden?

Geef dit dan even aan bij je inschrijving. Je gaat dan verder waar jij gebleven bent. Als je van tevoren ook aangeeft wat je nog wilt leren, dan wordt hier rekening mee gehouden. Neem ook gerust je eigen materiaal mee als je dit wilt.

wakeboardkamp zeeland

Ja, ik wil ook naar een wakeboardkamp

Boek je Wakeboardkamp