Family SurfCamps - O'Neill Summercamps

** NIEUW ** Family SurfCamps

Sportieve vaders en moeders opgelet!

Hoe tof zou het zijn om tegelijk met je kinderen te leren surfen, windsurfen & suppen en te kamperen op een gezellige, surf camping?

Boek nu een Family SurfCamp, ontdek de ‘Surfing Lifestyle’ en beleef samen een weekend lang ongekend leuke en onvergetelijke ervaringen.

O’Neill SummerCamps organiseert namelijk dit jaar voor het eerst in samenwerking met SALT magazine  ‘Family’ SurfCamps waarbij sportieve ouders samen met hun kinderen ‘Step by Step’ de beginselen leren van surfen/windsurfen/suppen en alles wat nodig is om de Surfing Lifestyle te ervaren.

Aankomst is op vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur op het O’Neill SummerCamps kampement. Genietend van een passend welkomstdrankje en wat lekkere hapjes is er tijd om kennis te maken met de andere deelnemers en de crew. Na een korte presentatie van het programma sluiten we deze aankomstdag af met een inspirerende surffilm, zodat iedereen direct een goed beeld krijgt van ‘the Surfing lifestyle”

Zaterdag en zondag staan helemaal in het teken van activiteiten waarbij we minimaal 2x het water op gaan om iedereen te laten kennismaken met windsurfen, surfen & suppen. Tussen alle surfsessies door is er tijd om te skaten, skimboarden, indoboarden of om heerlijk in een hangmat te relaxen. Afhankelijk van het weer gaan we ’s avonds gezellig BBQ’en en genieten van een heerlijk buffet.

Volwassenen die niet willen deelnemen aan de activiteiten of kinderen die nog te jong zijn voor het surfprogramma kunnen uiteraard ook mee. Zie hiervoor de speciale programma’s & prijzen. Ouders & kinderen overnachten gezellig samen in een grote family-tent op het O’Neill SummerCamps kampement. Als kinderen liever in een eigen tentje slapen, dan kan dit natuurlijk ook.

De Family SurfCamps zijn inclusief alle surf-, windsurf- en suplessen, alle materialen, 2 x overnachtingen in een family tent, maaltijden, tussendoortjes en softdrinks.

Op zondagavond rond 18.00 uur sluiten we de SurfCamps af met een officiële Surf Ceremonie waarbij iedereen een Salt Goodiebag ontvangt alsmede een O’Neill T-Shirt & O’Neill Surf Certificaat.

Let’s enjoy the ride and learn to surf…

 

Family Surf Weekenden staan voor:

 Een sportieve surfervaring voor ouder en kind
 Samen leren surfen, windsurfen en suppen
 Kennismaking met de O’Neill Surfing Lifestyle
 Samen genieten van een heerlijke BBQ + kampvuur
 Met z’n allen slapen op een echte surfcamping
 Surf activiteiten en verblijf rondom de Brouwersdam en Ouddorp
 Een O’Neill SummerCamps T-shirt
 Afsluitende surfceremonie met O’Neill Surftificate (certificaat)

Kamperen op de leukste surfcamping van Nederland

Tijdens de Family SurfCamps verblijven we op een groot afgebakend terrein op Recreatiepark de Klepperstee. Deze ★ ★ ★ ★ camping zit op loopafstand van het strand van Ouddorp.

Het surfdorp is veel meer dan alleen een slaapplek. Hier vind je namelijk ook o.a. het volgende:

  • 5 grote legertenten
  • Indoor chill ground met videoscherm, hangout en tafel tennistafel
  • Outdoor chill ground met hangmatten, fatboys en vuurplaats
  • Balance City met Indoboards, skippyballen en Slacklines
  • Voet-, volley- & basketbalveld
  • Aparte waslijn voor het drogen van alle wetsuits en lycra’s

Het O’Neill SummerCamps kampement is in feite een compleet tof surfdorp met een ontspannen surfsfeer en comfortabele tenten, direct gelegen naast individuele toiletten en warme douches.

Daarnaast is het vooral een leuke en veilige plek om even heerlijk te ontspannen, buiten te zijn en maximaal te genieten van elkaar en van de natuur.

Een surf weekend om nooit te vergeten

Lijkt het jou ook geweldig om met je kinderen zo’n cool surfweekend te beleven, de surfing lifestyle te ervaren en samen je eerste golfen te surfen?

Boek dan nu een Family Surf weekend en beleef samen de O’Neill Surfing Lifestyle.

Ter introductie bieden we deze family SurfCamps dit seizoen aan voor super scherpe prijzen. Check it Out!

BELEEF HET MOOISTE WEEKEND SAMEN MET JE KIND

BOEK JE SURFKAMP