O’NEILL SUMMERCAMPS

COMBIKAMP

Good vibes happen on tides

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

O’NEILL SUMMERCAMP

ALLROUND
SURFKAMP

Als je nog niet weet welke surfsport jij het leukste vindt en je wilt ze allemaal proberen, dan is het Combikamp iets voor jou. In een week ga je wind-, golf- en kitesurfen. Onze gecertificeerde instructeurs leren je alles over weer en wind, hoe de verschillende surfplanken, zeilen en kites werken.

Materiaal

Het gebruik van de nieuwste surfmaterialen en wetsuit van O’Neill is inbegrepen. We hebben altijd wat setjes voor gevorderden klaarliggen. Uiteraard is het mogelijk om je eigen surfmateriaal mee te nemen.

Locatie

Het Combikamp van O’Neill Summercamps wordt gehouden op de Brouwersdam (Zeeland). Voor het windsurfgedeelte gebruiken we de binnenkant van de Brouwersdam. Hier ligt Windsurfcentrum Brouwersdam, dat helemaal aangepast is op het veilig leren windsurfen.

Aan het begin van de dam staat vlakbij de vuurtoren een golfsurfschool: De Surfkaravaan. Dit is dé plek waar de mooiste golven binnen rollen. Op het strand van Brouwersdam leren we jou de first steps van het kiten!

Ervaring

Heb jij al enige surfervaring? Geef dit aan bij je inschrijving. Dan krijg je les van een aparte instructeur binnen een gevorderdengroep. Geef van tevoren ook aan wat je nog wilt leren, dan houden we hier rekening mee. Neem gerust eigen surfmateriaal mee.

Prijs en Data

De prijs voor het Combikamp bedraagt €659,- (all-inclusive) Het combikamp kun je boeken in één van de 9 weken in de zomer (jul-aug).

O’NEILL SUMMERCAMPS

WEER
OF GEEN WEER

Je krijgt 4 dagen surfles op je eigen niveau, daarbij zoeken we bij iedere soort surfles de best passende weersomstandigheden. Dus als er wind is, gaan we kitesurfen of windsurfen. En als er weinig wind is, kiezen we voor golfsurfen.

Naast de surfactiviteiten, heeft het combikamp genoeg andere leuke activiteiten in petto, zoals bijvoorbeeld:

  • Suppen
  • Survivallen
  • Longboarden
  • Wipe out baan

O’NEILL SUMMERCAMPS

GO BIG OR GO HOME