O’NEILL SUMMERCAMPS

GOLFSURFKAMP

You can’t stop the waves, but you can learn how to surf

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

O’NEILL SUMMERCAMP

GOLFSURFEN

Voor golfsurfen heb je alleen een board, golven en een dosis doorzettingsvermogen nodig. Onze gecertificeerde instructeurs leren je stap voor stap hoe je van de golf af surft. Ook leer je de golven ‘lezen’ en hoe je omgaat met de verschillende stromingen.

Ervaar welk surfboard bij je past en wat ‘Bondi style’ reddingstechnieken zijn. Als jij het swellsurfen onder knie hebt, gaan we voor de hogere golven en natuurlijke coole tricks op je board.

Bij O’Neill Summercamps volg je lessen op je eigen niveau zodat zowel de beginnende rookies als de ervaren surfers na een week een heleboel nieuwe tricks hebben geleerd.

Materiaal

Bij O’Neill Summercamps is het gebruik van surfmaterialen inclusief. Onze golfsurfschool heeft verschillende soorten en maten golfsurfboards, voor beginners en gevorderden. Om warm te blijven in het water zorgt O’Neill voor wetsuits. Je mag natuurlijk altijd je eigen spullen meenemen.

Locatie

Alle O’Neill Summercamps worden gehouden op de Brouwersdam (Zeeland). Aan het begin van de dam staat vlak bij de vuurtoren golfsurfschool: De Surfkaravaan. Net buiten de dam rollen de mooiste golven binnen.

Ervaring

Heb jij al golfsurfervaring? Geef dit aan bij je inschrijving, zodat je met de gevorderdengroep mee kunt doen. Geef van tevoren ook aan wat je nog wilt leren, dan houden we hier rekening mee.

Certificaat

Na afloop van de surfweek ga je naar huis met een golfsurfcertificaat, waar jouw surfniveau op te zien is.

Prijs en Data

De prijs voor het golfsurfkamp bedraagt €649,- (all-inclusive) Het golfsurfkamp kun je boeken in één van de 9 weken in de zomer (jul-aug).

O’NEILL SUMMERCAMPS

WEER
OF GEEN WEER

Het golfsurfen kan bijna altijd doorgaan. Afhankelijk van de weersomstandigheden krijg je golfsurfles, verdeeld over 4 dagen. Mocht het door het weer echt niet door kunnen gaan dan biedt O’Neill Summercamps genoeg andere activiteiten. Bijvoorbeeld:

  • Suppen
  • Longboarden
  • Pumptracken
  • Whipeout baan

O’NEILL SUMMERCAMPS

GO BIG OR GO HOME