ONVERGETELIJKE VAKANTIES

Als ouder of verzorger wil je er zeker van zijn dat je kind in goede handen is. Bij O’Neill Summercamps zijn we ons er zeer bewust van dat wij een grote verantwoordelijkheid dragen. Onze O’Neill Summercamps bieden een totaalpakket van verblijf, surflessen, 24 uur zorg en aandacht, maaltijden en tussendoortjes.

De kinderen zijn bij O’Neill Summercamps in een andere omgeving, de hele dag buiten en actief bezig met unieke sporten zoals kitesurfen, windsurfen of golfsurfen. Dat maakt een O’Neill Summercamp tot een onvergetelijke ervaring!

WAT MAAKT O’NEILL SUMMERCAMPS ZO SPECIAAL?

De zomerkampen van O’Neill Summercamps zijn ontstaan vanuit een aantal enthousiaste surfers met een pedagogische achtergrond. Het team van O’Neill Summercamps is 24 uur per dag met de kinderen. De surfinstructeur is tevens de begeleider van het kamp. Door continu bij de kinderen aanwezig te zijn worden bijvoorbeeld tekenen van heimwee snel herkend.

VRIENDEN ONTMOETEN

Na een O’Neill Summercamp komen kinderen thuis met een hele rits nieuwe vrienden. De ontspannen sfeer in een zomerkamp bevordert het sluiten van vriendschappen. De begeleiders van de O’Neill Summercamps zien vaak in één oogopslag wie goed met wie kan opschieten. Zij zorgen ervoor dat deze kinderen met elkaar in contact komen. Uit ervaring weten wij dat ongeveer de helft van de kinderen samen met een broer of zus, of met een vriend of vriendin op zomerkamp gaat. Wij doen ons best om deze kinderen in tentjes naast elkaar te plaatsen. O’Neill Summercamps maakt gebruik van eenpersoons tentjes, zodat iedereen een eigen plekje heeft.

AANKOMST, VERBLIJF EN VERTREK

Aankomst & Verblijf

Voor alle zomerkampen die O’Neill Summercamps te bieden heeft verzamelen we op één en dezelfde locatie. Deze locatie is op het strand bij surfshop Alohallo / strandpaviljoen Brouw:

Adres
Brouwersdam Buitenzijde 20
3253 MM Ouddorp

Het adres is met de navigatie goed te vinden.

Alle aankomstdagen zijn op een maandag. Jullie worden verwacht tussen 11:00 en 11:30 uur. Wanneer je aankomt op de locatie, kun je al je bagage meenemen. Deze wordt verzameld en op een later tijdstip naar de camping vervoerd. Om 12:30 uur is het afscheid nemen van de ouders/verzorgers. Het zomerkamp is nu officieel begonnen!

Vertrek

Na een geweldige week moet er helaas ook weer afscheid van O’Neill Summercamps worden genomen. Ouders/verzorgers worden weer verwacht op zaterdag om 12:00 uur. Dit zal zijn op dezelfde locatie als waar het zomerkamp begonnen is, op de Brouwersdam bij surfshop Alohallo / strandpaviljoen Brouw.

Verzekeringen

Een ziektekostenverzekering is verplicht. Het is ook belangrijk om de gegevens van de ziektekostenverzekering aan het O’Neill Summercamps team door te geven.

Daarnaast is elke deelnemer verplicht om een goede reisverzekering af te sluiten.Veel reisverzekeringen hebben een mogelijkheid om ‘extreme of gevaarlijke sporten’ mee te verzekeren. Wij adviseren om dit te doen. Met deze aanvullende dekking is schade aan je (gehuurde) sportuitrusting verzekerd. Daarnaast krijg je de kosten voor de geboekte lessen van de verzekeraar terug in geval van ziekte of ongeval.

Verzeker ook altijd de geneeskundige kosten dekking mee op je reisverzekering. Bij het uitvoeren van een extreme sport loop je meer risico op een ongeluk. Met deze dekking ben je dan volledig verzekerd voor de geneeskundige kosten.

Welke sporten ‘extreem’ zijn verschilt per verzekeraar. Wil je zeker weten of de extreme sport die jij gaat uitvoeren verzekerd is? Neem contact op met de verzekeringsmaatschappij die je hebt uitgekozen.

Groepsindeling en Leeftijden

De O’Neill Summercamps zijn voor jeugd van 10 t/m 17 jaar oud.

De gemiddelde leeftijd is 14 jaar oud en de grootste groep deelnemers zit in de leeftijd van 13 t/m 15 jaar. Er zijn gemiddeld net zoveel meisjes als jongens die aan de O’Neill Summercamps deelnemen.

Bij O’Neill Summercamps leven wij de Surfin’ Way of Life: als surfers zijn we allemaal gelijk en we helpen elkaar. Vanuit die filosofie delen we de groep niet heel strikt op in verschillende leeftijdscategoriën. Zie het maar als one big happy family.

Wanneer houden we wel rekening met leeftijden?

  1. Tijdens de lessen, hier wordt o.a. ingedeeld op leeftijd, gewicht en surfniveau
  2. Bedtijd, de jongere kinderen gaan een half uur eerder naar bed. Met de echt oudere jeugd (16-17 jr) worden indien zij hierom vragen aparte afspraken gemaakt.
  3. Toewijzen tentjes, dit gebeurt van jong naar oud. Ook dit is niet heel strikt. Als kinderen (bijvoorbeeld broertjes/zusjes) aangeven naast elkaar te willen slapen, is dit geen enkel probleem.

Bij de echt jonge kids houden wij natuurlijk een extra oogje in het zeil. Wel wordt een bepaalde mate van zelfstandigheid verwacht (bijvoorbeeld zelf kunnen aankleden, tanden poetsen, douchen, etc.)