O’NEILL SUMMERCAMPS

SURFKAMPEN

SURFKAMPEN VAN
O’NEILL SUMMERCAMPS

Een week lang surfen voor jongeren tussen 10 en 17 jaar

Een te gekke surfvakantie met allemaal vrienden, aktie, leuke activiteiten en heel veel avontuur.

Maak kennis met de surfing lifestyle tijdens één van de surfkampen bij O’Neill Summercamps.

Leer in een week kitesurfen, golfsurfen of windsurfen samen met andere sportieve jongeren tussen de 10 en 17 jaar.

Alle surfactiviteiten vinden plaats op perfecte beginners en gevorderden locaties rondom de Brouwersdam. Deze populaire surflocaties liggen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

De O’Neill surfkampen vinden plaats in de zomervakantie in de maanden juli en augustus.

O’Neill surfkampen zijn all inclusive, dus inclusief alle surfactiviteiten, alle lessen, gebruik van alle materialen, lekkere ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en avondeten, avontuurlijke middag- en avondprogramma’s en overnachten in je eigen tent.

Surfen is een lifestyle!

Beleef O’Neill Summercamps in 2021

 • Onvergetelijke surfkampen
 • Een week lang alleen maar surfen, fun en avontuur
 • Les van enthousiaste, gecertificeerde instructeurs
 • Veilige locaties en lesmethodes
 • Speciaal programma voor gevorderden
 • De enige, echte Surfcamping van Nederland
 • Officieel surfcertificaat
 • Nieuwe vrienden
 • Geen onverwachte extra kosten

Comfortabel en bereikbaar

Kies je surfkamp

Tijdens een surfvakantie van O’Neill Summercamps leer je alles over de surfsport die jou het meest aanspreekt: kitesurfen, golfsurfen of windsurfen.

Wil je ze eigenlijk allemaal leren of kun je niet kiezen? Ga dan naar het Combikamp waar je kennis maakt met de verschillende surfsporten.

Kitesurfkamp

KITESURFKAMP

Hou jij van snelheid, wind en ben je niet bang aangelegd? Dan is kitesurfen iets voor jou. Als je de kite goed in de wind houdt, ga je supersnel op je board vooruit en kun je bochten en jumps leren maken. Klaar voor een super toffe week?

Golfsurfkamp

GOLFSURFKAMP

Of hou je meer van de relaxte surfer lifestyle? Voor golfsurfen heb je alleen een board, golven en doorzettingsvermogen nodig. Tijdens het golfsurfkamp leer je binnen ‘no time’ de perfecte pop-up. Wij leren je welke golven je het beste kunt pakken.

Windsurfkamp

WINDSURFKAMP

Windsurfen doe je op een surfplank waar een zeil aan vast zit. Door het zeil in de juiste richting te houden zal de wind jou en je surfplank vooruit blazen, geschikt voor ieder niveau. Als je de basis onder de knie hebt, is het tijd voor vette freestyle tricks.

combikamp-home-new

COMBIKAMP

Kun je niet kiezen? Misschien weet je nog niet wat je het allerleukste vindt. Lijkt het je allemaal te gek? Dan is het combikamp perfect voor jou. In één week ga je windsurfen, golfsurfen, kitesurfen en wakeboarden. Ontdek wat bij je past!

O’NEILL SUMMERCAMPS

OP SURFVAKANTIE
MET LEEFTIJDSGENOTEN

Lijkt het je niet geweldig om helemaal zelfstandig naar een Surfcamping te gaan met uitsluitend leeftijdsgenoten en coole surfinstructeurs, waarbij het een hele week lang alleen maar gaat om fun, genieten, avonturen beleven, chillen, vrienden maken en surfen, surfen, surfen…?

Tijdens de O’Neill Summercamps ben je namelijk een week lang op surfkamp zonder ouders, maar nooit alleen! Er zijn heel veel sportieve leeftijdsgenootjes en instructeurs aanwezig om mee te sporten of om gezellig mee te spelen, chillen of kletsen en ook ’s nachts kun je altijd bij een O’Neill Summercamps instructeur terecht.

En prima, als je wel even lekker rustig een boekje wilt lezen of in een hangmat wilt chillen. Jij bepaalt namelijk voor een groot gedeelte helemaal zelf wat je doet.

De O’Neill surfkampen gaan door bij minimaal 6 deelnemers en bestaan uit maximaal 30 deelnemers per surfkamp.

O’NEILL SUMMERCAMPS

VRIENDELIJKE EN PROFESSIONELE INSTRUCTEURS

De instructeurs en medewerkers van O’Neill Summercamps hebben allemaal een passie voor watersport en vinden het te gek om hun passie en ervaringen te mogen delen met kinderen. Daarbij hebben O’Neill Summercamps instructeurs een complete sportopleiding afgerond en zijn zij gespecialiseerd in het veilig lesgeven aan kinderen. Een goede band tussen de jongeren en de teamleden is van essentieel belang.

Uniek aan het team van O’Neill Summercamps is dat de gecertificeerde surfers die overdag lesgeven, ook de kampbegeleiders zijn en dus ook voor en na de surfactiviteiten aanwezig zijn. Dit geeft een goed en veilig gevoel en zorgt voor een betere band tussen de begeleiders en de jongeren. Tijdens de surfkampen zijn de begeleiders dag en nacht bereikbaar.

O’NEILL SUMMERCAMPS

COOL SURFDORP: CAMPING BIJ HET STRAND

Tijdens de O’Neill surfkampen verblijf je overdag op het water en ’s avonds op een cool surfkamp op het terrein van camping ‘Camperplaats Brouwerdam’.
Dit is een mooie camping op loopafstand van het strand van de Brouwersdam. Het O’Neill Summercamps kampement is een compleet, stoer surfdorp met een geweldige surfsfeer met comfortabele tenten, maar vooral ook een veilige plek om heerlijk te ontspannen.

Het surfdorp is echter veel meer dan alleen een slaapplek. Hier vind je ook het volgende:

 • Indoor chill ground met videoscherm
 • Outdoor chill ground met vuurplaats
 • Balance City met Indoboards en Slacklines
 • Hangmatten
 • Trampoline
 • Voet-, volley- & basketbalveld

Kom ook naar het O’Neill Summercamps surfkamp

Welke surfkamp spreekt jou het meeste aan? Kitesurfen, golfsurfen, windsurfen of wakeboarden? Of toch het Combikamp? Heb je nog vragen over een van de surfkampen, veiligheid, accommodatie of het eten? Kijk dan even op onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen.

Of bel naar +31(0)187-689419 voor al je vragen over O’Neill Summercamps.

O’NEILL SUMMERCAMPS

GO BIG OR GO HOME