O’Neill SummerCamps: De Coolste Surfkampen voor Jongeren
kitesurfkamp

KITESURFKAMP

Vind je snelheid, wind en actie helemaal te gek? Dan is kitesurfen helemaal jouw sport.
Tijdens het kitesurfkamp leer je alles over het optuigen van het materiaal en wat je nodig hebt om na een veilige waterstart je eerste meters te maken.
Gevorderde kiters leren hun techniek te verbeteren en hoe je veilig bochten & jumps inzet.

Bekijk het kitesurfkamp >

golfsurfkamp

GOLFSURFKAMP

Lijkt het je tof om een echte surfer te zijn, kom dan naar het golfsurfkamp. Tijdens dit surfkamp leer je binnen ‘no time’ de perfecte pop-up, hoe je de golven kunt lezen en waar je op moet letten om de mooiste golven te pakken. Het golfsurfkamp is daarbij de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de ‘surfing lifestyle’.

Bekijk het golfsurfkamp >

windsurfkamp

WINDSURFKAMP

Bij windsurfen ben je veel minder afhankelijk van de windrichting dan bij Kiteboarden. Tijdens het windsurfkamp leren we je step-by-step alles over het veilig optuigen van je materiaal, de wind, het water en de stromingen. Als je de basis onder controle hebt, gaan we snel verder met next steps zoals de waterstart, planeren en vette freestyle tricks.

Bekijk het windsurfkamp >

combikamp

COMBIKAMP

Vind je surfen, windsurfen en kiteboarden allemaal te gek en heb je nog geen idee welke surfsport je straks het allerleukste gaat vinden? Dan is het combikamp de perfecte keuze voor jou.
Hierbij maak je in 1 week kennis met al deze surfsporten en hoef je nog niet te kiezen welke sport het beste bij jou past.

Bekijk het combikamp >

Surfkampen van O’Neill SummerCamps

Een week lang surfen voor jongeren tussen 10 en 17 jaar

Een te gekke surfvakantie met allemaal vrienden, actie, leuke activiteiten en heel veel avontuur.

Maak kennis met de surfing lifestyle tijdens een van de surfkampen bij O’Neill SummerCamps.

Leer in een week kitesurfen, golfsurfen, windsurfen of wakeboarden samen met andere leuke sportieve jongeren tussen de 10 en 17 jaar.

Alle surfactiviteiten vinden plaats op perfecte beginners en gevorderden locaties rondom de Brouwersdam en Ouddorp. Deze populaire surflocaties liggen op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

De O’Neill surfkampen vinden plaats in de zomervakantie, maar we starten al met een meikamp in de voorjaarsvakantie.

O’Neill surfkampen zijn all inclusive, dus inclusief alle surfactiviteiten, alle lessen, gebruik van alle materialen, lekkere ontbijtjes, lunches, tussendoortjes en avondeten, avontuurlijke middag- en avondprogramma’s en overnachten in je eigen tent.

Beleef O’Neill SummerCamps in 2019

 Onvergetelijke surfkampen
 Een week lang alleen maar surfen, fun en avontuur
 Les van enthousiaste, gecertificeerde instructeurs
 Veilige locaties en lesmethodes
 Speciaal programma voor gevorderden
 De enige, echte surfcamping van Nederland
 Officieel surfcertificaat
 Nieuwe vrienden
 Geen onverwachte extra kosten
surfkampen

Kies je surfkamp

Tijdens een surfvakantie van O’Neill SummerCamps leer je alles over de surfsport die jou het meest aanspreekt: kitesurfen, golfsurfen, windsurfen en wakeboarden. Wil je ze eigenlijk allemaal leren of kun je niet kiezen? Ga dan naar het combikamp waar je met de surfsporten kennis maakt.

Op surfvakantie met leeftijdsgenoten

Lijkt het je niet geweldig om helemaal zelfstandig naar een surfcamping te gaan met uitsluitend leeftijdsgenoten en coole surfinstructeurs waarbij het een hele week lang alleen maar gaat om fun, genieten, avonturen beleven, chillen, vrienden maken en surfen, surfen, surfen…? Tijdens de O’Neill SummerCamps ben je namelijk een week lang op surfkamp zonder ouders, maar nooit alleen! Er zijn heel veel sportieve leeftijdsgenootjes en instructeurs aanwezig om mee te sporten of om gezellig mee te spelen, chillen of kletsen en ook ’s nachts kan je altijd bij een O’Neill SummerCamps instructeur terecht.

En prima, als je wel even lekker rustig een boekje wilt lezen of in een hangmat wilt chillen. Jij bepaalt namelijk voor een groot gedeelte helemaal zelf wat je doet.

De O’Neill surfkampen gaan door bij minimaal 6 deelnemers en bestaan uit maximaal 30 deelnemers per surfkamp m.u.v. het wakeboardkamp.

 

Vriendelijke, professionele instructeurs

De instructeurs en medewerkers van O’Neill SummerCamps hebben allemaal een passie voor watersport en vinden het te gek om hun passie en ervaringen te mogen delen met kinderen. Daarbij hebben O’Neill SummerCamps instructeurs een complete sportopleiding afgerond en zijn zij gespecialiseerd in het veilig lesgeven aan kinderen.Een goede band tussen de jongeren en de teamleden is van essentieel belang.

Uniek aan het team van O’Neill SummerCamps is dat de gecertificeerde surfers die overdag lesgeven, ook de kampbegeleiders zijn en dus ook voor en na de surfactiviteiten aanwezig zijn. Dit geeft een goed en veilig gevoel en zorgt voor een betere band tussen de begeleiders en de jongeren. Tijdens de surfkampen zijn de begeleiders dag en nacht bereikbaar.

Cool Surfdorp: Camping bij het strand

Tijdens de O’Neill Surfkampen verblijf je overdag op het water en ’s avonds op een cool SurfCamp bij familiecamping Duin en Strand (niet de jongerencamping).
Dit is een mooie camping op loopafstand van het strand van de Brouwersdam. Het O’Neill SummerCamps kampement is een compleet, stoer surfdorp met een geweldige surfsfeer met comfortabele tenten, maar vooral ook een veilige plek om heerlijk te ontspannen.

Het surfdorp is echter veel meer dan alleen een slaapplek. Hier vind je ook het volgende:

  • Indoor chill ground met videoscherm
  • Outdoor chill ground met vuurplaats
  • Balance City met Indoboards en Slacklines
  • Hangmatten
  • Voet-, volley- & basketbalveld

Kom ook naar het O’Neill SummerCamps surfkamp

Welke surfkamp spreekt jou het meeste aan? Kitesurfen, golfsurfenwindsurfen of wakeboarden? Of toch het combikamp? Heb je nog vragen over een van de surfkampen, veiligheid, accommodatie of het eten? Kijk dan even op onze FAQ pagina voor de meest gestelde vragen.

Of bel naar +31(0)187-689419 voor al je vragen over O’Neill SummerCamps.

SURFEN IS EEN LIFESTYLE!

BOEK JE SURFKAMP