RESPECT VOOR ELKAAR EN ONZE LEEFOMGEVING

Surfen…. dat is onze passie. Zoveel mogelijk het water op, genieten van wat de natuur ons geeft. Een storm met stoere hoge golven of juist een prachtige warme windstille zomerdag. Elke dag is anders. Dat is wat surfen ons leert. Dankbaar zijn voor wat je krijgt. En leren omgaan met de elementen van de natuur.

Op je surfplank ben je alleen met deze elementen. En daarom heb je de ander juist zo hard nodig. Een helpende hand om de lijnen van je vlieger uit de knoop te halen, een te zware surfplank samen dragen, iemand die je terug brengt naar de kant als je mast is afgebroken.

De natuur, onze leefomgeving, geeft ons zoveel moois. Het is onze speelplaats. En daar zijn we zuinig op. Daar hebben we respect voor. En we hebben ook respect voor elkaar, omdat we elkaar nodig hebben.

Dit is wat O’Neill Summercamps de jonge generatie wil leren. Want dit geldt niet alleen voor het surfen, dit geldt voor alles in het leven.

Daarom zijn wij, net als Jantje Beton en Scouting Nederland, aangesloten bij branchevereniging LOS. Omdat wij het, net als zij, belangrijk vinden dat kinderen en jongeren opgroeien in een speelrijke, uitdagende en natuurlijke omgeving. Dat draagt bij aan hun gezonde ontwikkeling. Dat is onze missie.

EEN DUURZAAM CONCEPT

Respect our playground, is ons motto. Dat laten we ook zien. De komende jaren gaan we ons nog meer richten op gezonde en lekkere maaltijden met niet te veel vlees, geen onnodige verspilling van water en energie, reduceren van afval en plastic, en helpen we mee om onze stranden en zee schoon te houden.
Zo dragen we bij een duurzame leefomgeving en leren we dit ook aan de jongere generatie.