Kom jij werken bij het leukste surfkamp van Nederland?

Lekker werken op het strand, in de zon en ook nog de hele dag bezig zijn met je passie! Wie wil dit nou niet? Verdien deze zomer je geld bij de populaire O’Neill SummerCamps voor jongeren van 10-17 jaar.
O’Neill SummerCamps is op zoek naar enthousiaste kite-, golf- en windsurfinstructeurs en stagiaire surfinstructeurs, ter uitbreiding van ons gezellige team.

Wil je geen lesgeven maar er toch bij zijn? Geen probleem. We zijn namelijk ook nog op zoek naar een enthousiaste keukenhulp, logistiek medewerker en een creatieve, enthousiaste en zelfstandige medewerker die foto’s maakt en post op onze social media kanalen.

Ervaring is niet vereist. Wij zorgen dat je goed wordt opgeleid en je krijgt de kans om alle skills die je nodig hebt stap-voor-stap te leren. Je kiest zelf welke zomerweken je wil werken. Je verblijft in die weken, samen met onze deelnemers en de andere teamleden, op de camping in ons surfdorp waar je slaapt en mee-eet.

Enthousiast geworden? Vul dan het formulier hieronder in. Zodra wij dit binnen krijgen, nemen we contact met je op. Je kunt dan geselecteerd worden voor het opleidings- en selectieweekend dat dit voorjaar zal gaan plaatsvinden.

Heb je nog vragen, bel dan gerust naar onze teamleider Jop Waarts op telefoonnummer 06-34560395.