O’NEILL SUMMERCAMPS

WINDSURFKAMP

We cannot control the wind, but we can direct the sail

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

O’NEILL SUMMERCAMP

WINDSURFEN
MET O’NEILL

Windsurfen doe je op een surfplank waar een zeil aan vast zit. Door het zeil in de juiste richting te houden zal de wind jou en je surfplank vooruit blazen.

Je start de week met het oefenen van alle ‘windsurfmoves’ op een windsurfsimulator. Zodra je de basis onder de knie hebt, gaan we veilig het water op.

Op onze toplocatie op de Brouwersdam zijn geen stromingen, kan je overal staan en drijf je niet af. Beginnende windsurfers krijgen het windsurfen zo super snel onder de knie!

Materiaal

Bij alle O’Neill Summercamps is het gebruik van de surfmaterialen en wetsuits van O’Neill inbegrepen. Ook hebben we altijd setjes voor gevorderden klaarliggen. Je mag natuurlijk altijd je eigen spullen meenemen.

Locatie

Alle O’Neill Summercamps worden gehouden op de Brouwersdam (Zeeland). Voor het windsurfen gaan we naar de ‘binnenzijde’ van de Brouwersdam, oftewel het Grevelingenmeer. Hier ligt Windsurfcentrum Brouwersdam, dat helemaal aangepast is op het veilig leren windsurfen.

Het open water biedt voor de gevorderde windsurfer nieuwe uitdagingen met golven, het verbeteren van je techniek en te beginnen met freestyletricks!

Ervaring

Heb jij al enige surfervaring? Geef dit aan bij je inschrijving, zodat je met de gevorderdengroep mee kunt doen. Geef van tevoren ook aan wat je nog wilt leren, dan houden we hier rekening mee.

Certificaat

Aan het begin van de week krijg je een windsurfwerkboek van het VWDS, waaruit je alle ins & outs van het windsurfen leert. Na afloop ga je met een officieel VDWS-windsurfdiploma naar huis. Met deze pas kun je wereldwijd je windsurfniveau aantonen en surfspullen huren.

Prijs en Data

De prijs voor het windsurfkamp bedraagt €649,- (all-inclusive) Het windsurfkamp kun je boeken in één van de 9 weken in de zomer (jul-aug).

O’NEILL SUMMERCAMPS

WEER
OF GEEN WEER

Windsurfen leren kan al met weinig wind, daarom kunnen deze lessen bijna altijd doorgaan. Je krijgt 4 dagen windsurfles. In geval van ongeschikt weer, organiseren we genoeg andere spectaculaire activiteiten. Bijvoorbeeld:

  • Suppen
  • Waterjumpen
  • Longboarden

O’NEILL SUMMERCAMPS

A NEW SURF ADVENTURE EVERY DAY