MEIKAMP - O'Neill Summercamps

MEIKAMP

Surfkamp in de voorjaarsvakantie (meivakantie)

Lekker surfen op een echte surfcamping van 29 april t/m 4 mei 2019

Als je al vroeg in het seizoen kennis maakt met kitesurfen, golfsurfen, windsurfen of wakeboarden heb je de hele zomer de kans om de nieuw geleerde ‘skills en technieken’ verder te verbeteren.

De voorjaarsvakantie van 2019 valt dit jaar in de eerste week van Mei! Mooi want dan heb je een heel lang seizoen de tijd om de Surfing Lifestyle van O’Neill te ontdekken.

Daarbij is het dan meestal nog heerlijk rustig op het strand en op het water en hebben we dus alle ruimte om ongestoord en veilig te leren surfen, kitesurfen, windsurfen en suppen.

Ook tijdens dit voorjaarskamp (of meikamp zoals we vaak noemen) van de O’Neill SummerCamps krijg je les van super enthousiaste, professionele instructeurs die 24/7 aanwezig zijn, ontmoet je sportieve leeftijdsgenoten met dezelfde passie voor watersport en maak je heel gemakkelijk leuke nieuwe vrienden.

Omdat het dan met name ’s nachts vaak wel nog wat kouder is zetten we tijdens het voorjaarskamp de tenten op een speciaal houten vlonder, zorgen we voor speciale heaters en vuurkorven, lekkere warme fleecedekens en krijg je als deelnemer een heerlijke warme O’Neill SummerCamps hoodie.

Omdat de totale groep dan meestal wat kleiner is en het dan dus leuker is om als groep bij elkaar te blijven kan het zijn dat we het kamp gratis ‘upgraden’ naar een combikamp zodat je ook kennis maakt met de andere surfsporten. Mooi meegenomen is het feit dat jij, doordat de groep wat kleiner is tijdens het meikamp, extra veel aandacht krijgt van de instructeurs.

surfkamp voorjaarsvakantie

Als de weersomstandigheden niet goed zijn om te kiten, windsurfen, golfsurfen of wakeboarden gaan we andere toffe activiteiten doen zoals powerkiten, banaanvaren, suppen of longboarden.

Het voorjaarskamp vindt net als de zomerkampen plaats op locaties rondom de Brouwersdam en Ouddorp, dus allemaal op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Deze populaire surf, kitesurf en windsurflocaties staan bekend om de ideale omstandigheden voor zowel beginners als gevorderden.

Alle surfkampen van O’Neill SummerCamps zijn geschikt voor jongeren van 10 tot 17 jaar. Wil je meer weten over deze en de andere onvergetelijke surfkampen van O’Neill SummerCamps? Check dan onze surfkampen pagina.

SURF IN MEI AL DOOR DE GOLVEN

MEIVAKANTIE BOEKEN