O’NEILL SUMMERCAMPS

WAKEBOARDKAMP

Everything changes when your board touches the water

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

O’NEILL SUMMERCAMP

WAKEBOARDEN
MET O’NEILL

Wakeboarden is een super toffe watersport en heel populair. Je staat op een wakeboard en je houdt jezelf vast aan een lijn terwijl je achter een boot over het water getrokken wordt.

Als beginner leer je de basistechnieken en krijg je les aan een lange les-stang (ook wel boom genoemd) naast de boot. Dit geeft meer stabiliteit en zo kan de instructeur je alle tips geven die je nodig hebt. Je leert als beginner onder andere de starthouding, het juiste moment van opstaan en de juiste houding op het wakeboard.

Heb je dit onder controle? Dan ga je met een korte lijn achter de boot. Uiteindelijk board je met een lange lijn achter de boot en waag je misschien zelfs al een klein sprongetje.

Materiaal

Bij alle O’Neill Summercamps is het gebruik van de materialen en wetsuits van O’Neill inbegrepen. Je mag natuurlijk altijd je eigen spullen meenemen.

Locatie

De O’Neill Summercamps Wakeboardkampen worden gehouden op en rond de Brouwersdam (Zeeland). De wakeboardboten hebben een ligplaats in de haven van Marina Port Zelande.

Op het Grevelingenmeer langs de Brouwersdam ligt het snelvaargebied, waar wakeboarden en waterskiën is toegestaan. Bij de meest voorkomende windrichtingen is het water hier mooi vlak. Ideaal om te leren wakeboarden!

Ervaring

Heb jij al enige ervaring? Geef dit aan bij je inschrijving, zodat je met de gevorderdengroep mee kunt doen. Geef van tevoren ook aan wat je nog wilt leren, dan houden we hier rekening mee. De ervaren wakeboarders leren meteen vette jumps en tricks. Je leert bijvoorbeeld om surface 180 turns te maken en wellicht zelfs complete spins. En natuurlijk maken wij daar een coole video van, zodat je het thuis kunt laten zien.

Prijs en Data

De prijs voor het wakeboardkamp bedraagt €625,- (all-inclusive) Het wakeboardkamp kun je boeken in één van de 8 summercamps weken in de zomer (jul-aug).

O’NEILL SUMMERCAMPS

WEER OF GEEN WEER

De wakeboardlessen gaan bijna altijd door. Je krijgt 4 dagen wakeboardles, maar mocht het weer ongeschikt zijn, organiseren we genoeg andere spectaculaire activiteiten.

  • Banaanvaren
  • Longboarden
  • Strandzeilen
  • Powerkiten

O’NEILL SUMMERCAMPS

A NEW SURF ADVENTURE EVERY DAY