Surfers opgelet: het nieuwe seizoen van O’Neill Summercamps komt er aan

Wat ging het hard in seizoen 2021, toen bleek dat er weer veilig gesurft en gekampeerd kon worden. Binnen no time waren we voor alle zomerweken helemaal volgeboekt.
Lekker in de buitenlucht, slapen in een eigen tentje, de jeugd onder elkaar. Allemaal perfecte voorwaarden voor een Corona proof vakantie. En daar waren zowel ouders als kids wel aan toe na maandenlang geen school en beperkte reismogelijkheden.

Daarom was het ook zo ontzettend balen dat we zoveel kids moesten teleurstellen. Dus achter de schermen zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen. En alle kids die vorig jaar geen plekje meer hadden, krijgen van ons als eerste de kans om te boeken!

Maar ook voor alle andere snelle boekers is er een mooie verrassing. Iedereen die vóór 1 februari 2022 boekt, krijgt een volledige Cashback Garantie als de geboekte surfweek door Corona maatregelen niet door kan gaan. Zorgeloos boeken dus!

Overigens kun je ook na 31 januari 2022 het Corona Garantie Pakket aanschaffen voor €39,50 per deelnemer. Maar voor alle Early Birds is het helemaal gratis!
Dus boek nu snel jouw O’Neill Summercamps en profiteer van deze mooie aanbieding.

Zo werkt het

  • Geldig voor alle reserveringen die vóór 1 februari 2022 bij ons binnen komen.
  • Gratis omboeken of geld terug garantie wanneer er sprake is van een negatief reisadvies of inreisverbod.
  • Lees hier meer over de overige voorwaarden van ons Corona Garantie Pakket.
  • De actie is geldig van 1 december 2021 t/m 31 januari 2022.


Wil je zeker zijn dat jij er ook bij bent aankomende zomer? Met een aanbetaling van slechts 25% is jouw plek gegarandeerd.

CLAIM NU JE PLEK