O’Neill Summercamps en Corona

Door de Corona pandemie blijft het toch elk jaar weer tot het laatste moment spannend. Kunnen de zomerkampen doorgaan? Tot grote opluchting van al onze enthousiaste deelnemers, werden de regels de afgelopen 2 jaar net voor aanvang van onze kampen versoepeld en kregen we groen licht. En wat was het afgelopen seizoen weer een toffe zomer vol surfplezier!

Veilig boeken voor seizoen 2022

De O’Neill Summercamps waren in 2021 al snel helemaal volgeboekt, toen bleek dat er weer veilig gesurft en gekampeerd kon worden. Dus zorg dat je er dit jaar op tijd bij bent, want we hebben veel kids moeten teleurstellen. Zeker als er ook dit jaar weer minder plek is dan normaal om de maatregelen te kunnen naleven.

Maar…… het is natuurlijk super vervelend als je al geboekt hebt, en dan blijkt dat de maatregelen het niet toelaten dat je op kamp gaat. Daarom biedt O’Neill Summercamps een speciaal Corona Garantie Pakket waarmee je zorgeloos kunt boeken. Hieronder lees je meer.

Het Corona Garantie Pakket van O’Neill Summercamps

Het Corona Garantie Pakket van O’Neill Summercamps kost €39,50 per deelnemer en zorgt ervoor dat:

  • je gratis kunt omboeken;
  • je een cashback garantie hebt als je in een andere periode niet kan.

Met het Corona Garantie Pakket garanderen we een volledige restitutie van de reissom (exclusief de kosten van het Corona Garantie Pakket).

LET OP:

  • Het Corona Garantie Pakket is geen vervanging van een reis- of annuleringsverzekering, en geeft geen geld terug garantie in geval van ziekte van deelnemer(s) of diens familie/omgeving.
  • Het Corona Garantie Pakket dient op moment van boeking te worden bijgeboekt, dit kan niet later worden toegevoegd (uiterlijk binnen 2 dagen na moment van boeking).
  • Bij terugbetaling van de reissom worden de kosten van de Corona Garantie Pakket ingehouden.


Ben je vergeten het Corona Garantie Pakket erbij te boeken en wil je hier toch gebruik van maken? Neem dan contact met ons op via info@oneillsummercamps.nl of +31 (0)187 689419.