O’NEILL SUMMERCAMPS

MEIKAMP

SHARE YOUR ACTIVITY

DISCOVER NEW FRIENDS

GET MORE ACTIVE

O’NEILL SUMMERCAMP

OFF-SEASON
SURFKAMP

Wil jij al vroeg in het seizoen kennismaken met kitesurfen, golfsurfen of windsurfen, zodat je de hele zomer nog voor je hebt?

Dan heb je nu de kans. In 2024 organiseren we namelijk zoals elk jaar een meikamp.

Primeur

Jij krijgt dé primeur: alle nieuwe activiteiten die wij tijdens de wintermaanden hebben ontwikkeld, mag jij als eerste beleven! Hoe leuk is dat?

Extra aandacht

Tijdens het meikamp zijn de groepen vaak iets kleiner waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke aandacht van onze professionele instructeurs.

Wanneer en waar

De Meivakantie van 2024 valt dit jaar in week 18 van 29 april t/m 4 mei.

Het meikamp vindt, net als de zomerkampen, plaats op locaties rondom de Brouwersdam en Ouddorp, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

Deze populaire golfsurf-, kitesurf- en windsurflocaties staan bekend om de ideale omstandigheden voor zowel beginners als gevorderden.

Meer weten?

Alle surfkampen van O’Neill Summercamps zijn geschikt voor jongeren van 10 t/m 17 jaar. Wil je meer weten over deze en de andere onvergetelijke surfkampen van O’Neill Summercamps? Check dan onze Surfkampen pagina.

O’NEILL SUMMERCAMPS

WEER
OF GEEN WEER

Fris weer
In deze tijd van het jaar koelt het ’s avonds snel af. Daarom zorgen we voor speciale heaters en vuurkorven, lekkere warme fleecedekens en krijg je als deelnemer een heerlijke warme O’Neill Summercamps hoodie. Zo hoef je het niet koud te hebben tijdens het Meikamp.

Omdat de groepen meestal kleiner zijn dan in het zomerseizoen splitsen we de groep niet op. Zo zijn we gezellig met zijn allen bij elkaar tijdens de activiteiten. Fris? Nee hoor, gezellig en warm! Dé perfecte sfeer om met nieuwe vrienden heel veel plezier te maken!

Staat er trouwens geen wind? Helemaal niet erg, want dan pakken we onze supboards of longboards en verkennen zo de omgeving!

O’NEILL SUMMERCAMPS

GO BIG OR GO HOME