O’Neill SummerCamps Surfkamp in de Voorjaarsvakantie (Meivakantie)

Surfkamp in de voorjaarsvakantie (meivakantie)

Lekker surfen op een echte surfcamping van 29 april t/m 4 mei 2019

Maak je al vroeg in het seizoen kennis met kitesurfen, golfsurfen of windsurfen, dan heb je de hele zomer nog voor je om je nieuw geleerde ‘skills en technieken’ te verbeteren. Ideaal dus om in het voorjaar in alle rust veilig te leren surfen.

Primeur

Jij krijgt dé primeur: alle nieuwe activiteiten die wij tijdens de wintermaanden hebben ontwikkeld, mag jij als eerste beleven! Hoe leuk is dat?

Extra aandacht

Mooi meegenomen is het feit dat jij, doordat de groep wat kleiner is tijdens het meikamp, extra veel aandacht krijgt van onze professionele instructeurs.

Fris weer

’s Nachts is het in de meivakantie vaak nog best fris. Daarom zorgen we voor speciale heaters en vuurkorven, lekkere warme fleecedekens en krijg je als deelnemer een heerlijke warme O’Neill SummerCamps hoodie.

Doordat de groep meestal kleiner is dan in het zomerseizoen, splitsen we de groep niet op, waardoor we gezellig bij elkaar zijn tijdens de activiteiten. Fris? Nee hoor, gezellig en warm! Dé perfecte sfeer om met nieuwe vrienden heel veel plezier te maken!

Staat er trouwens geen wind? Helemaal niet erg, want dan pakken we onze supboards of longboards en verkennen zo de omgeving! En wie weet gaan we zelfs wel een rondje varen in onze mooie wakeboardboten.

Wanneer en waar

De voorjaarsvakantie van 2019 valt dit jaar in week 18 van 29 april t/m 4 mei.

Het voorjaarskamp vindt net als de zomerkampen plaats op locaties rondom de Brouwersdam en Ouddorp, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland. Deze populaire surf, kitesurf, windsurf en wakeboardlocaties staan bekend om de ideale omstandigheden voor zowel beginners als gevorderden.

Meer weten?

Alle surfkampen van O’Neill SummerCamps zijn geschikt voor jongeren van 10 t/m 17 jaar. Wil je meer weten over deze en de andere onvergetelijke surfkampen van O’Neill SummerCamps? Check dan onze surfkampen pagina.

surfkamp voorjaarsvakantie

 

LEER SURFEN IN DE VOORJAARSVAKANTIE

BOEK JE SURFKAMP