Over de organisatie - O'Neill Summercamps

O'Neill SummerCamps


Kinderen een geweldig zomerkamp laten beleven in de sfeer van het surfen. Dat is wat O’Neill SummerCamps ieder jaar opnieuw doet. Doordat O’Neill SummerCamps gevestigd is op een toplocatie aan de Nederlandse kust waar alle surfsporten en strandactiviteiten dicht bij elkaar zitten, heeft het veel te bieden voor een zomerkamp.

Een camping dichtbij het strand, en 4 verschillende locaties voor 4 verschillende surfsporten op nog geen 2 kilometer afstand van elkaar. Een betere plek is bijna niet denkbaar om kinderen een mooie vakantie te laten beleven met zoveel mogelijkheden.

 

ALLE O’NEILL SUMMERCAMPS ZIJN ALL-INCLUSIVE

 

  • De beste prijzen voor de coolste kampen.
  • Alles onder 1 ‘dak’: kitesurfen, windsurfen, golfsurfen en wakeboarden
  • Week lang surfles*
  • Overnachten op onze eigen surfcamping vlakbij het strand
  • Professionele instructeurs
  • Activiteiten garantie

*Mits de weersomstandigheden het toelaten en met uitzondering van de aankomst- en vertrekdag.

Crew


O’Neill SummerCamps heeft een professioneel, maar ook gezellig team dat met volle passie het surfen overbrengt op kinderen. Het team wat is opgeleid om veilig les te geven in de surfsporten die O’Neill SummerCamps rijk is, ze hebben daarnaast ook nog eens een sportopleiding genoten en hebben allen een achtergrond in het werken met kinderen.

O’Neill SummerCamps heeft een unieke begeleiding, het zijn surfers die overdag lesgeven in het kitesurfen, windsurfen, golfsurfen of wakeboarden. Maar daarnaast zijn zij ook 24 uur per dag aanwezig bij het zomerkamp. Het team bouwt zo een sterke band met de deelnemers op en maakt het bijvoorbeeld voor de kinderen makkelijker om aan te geven waar ze wel of niet aan toe zijn bij de lessen.

Tijdens de zomerkampen is er een speciaal telefoonnummer dat dag en nacht bereikbaar is. Het nummer is: +31 (0)6 – 44 00 56 27.

 

NB: O’Neill Summercamps hanteert een zero tolerance drugsbeleid voor zowel de deelnemers als de instructeurs. Bij overtreding wordt de betreffende persoon of personen direct van het kampterrein verwijderd.

KITESURFEN, WINDSURFEN EN GOLFSURFEN

BOEKEN