Ben jij graag op het water en hou je van aktie? Dan is een Surfkamp wel iets voor jou. Mits je natuurlijk wel een week zonder je ouders kan 😉

Voor sportieve jongeren zijn er verschillende soorten Surfkampen. Hou je van het strandgevoel, die surfer lifestyle en actief bezig zijn? Misschien heb je al wel eens gekeken naar Surfkampen. En dan heb je vast gezien dat er allerlei verschillende surfkampen zijn. Bij de een leer je wakeboarden, bij de andere golfsurfen of je leert bijvoorbeeld kitesurfen.

Weet jij wat het verschil tussen de verschillende surfsporten is? Wanneer sta je op een board? Wanneer gebruik je een zeil? Als dit allemaal nieuw voor je is, kijk dan hier om een beeld te krijgen van de verschillende surfsporten.

De eerste stap

Maar hoe weet je welk Surfkamp en welke surfsport bij je past? Misschien heb je nog helemaal geen ervaring of misschien heb je al wel ervaring en wil je juist iets nieuws proberen. Begin bij jezelf afvragen wat je leuk vindt. Stel je zelf vragen als:

  • Waar krijg jij een kick van?
  • Wil ik met hoge snelheid over het water gaan?
  • Wil ik me staande houden op een board?
  • Wil ik coole jumps leren?
  • Wil ik met zo min mogelijk materialen het water op?
  • Durf ik achter een boot aangetrokken te worden?

Het belangrijkste is dat je je gevoel volgt. Doe geen dingen die je eigenlijk niet wil of durft. Leer je eigen grenzen kennen, want alleen dan kun je echt iets leren.
O’Neill Summercamps biedt verschillende zomerkampen aan.

Je kunt leren wakeboarden, kitesurfen, windsurfen of golfsurfen. Wij hebben de leukste surfkampen op een rijtje gezet, zodat je weet wat je kunt verwachten tijdens een zomerkamp van O’Neill Summercamps. Want hoe leuk het ook is om een weekje van huis te zijn, het kan voor sommigen ook een beetje spannend zijn. Gelukkig ontmoet je genoeg toffe leeftijdsgenoten en is er altijd leiding aanwezig.

Ontdek de surfsporten 

Als je kennis wil maken met de verschillende surfsporten kun je het beste voor een Combikamp kiezen. Tijdens deze week ga je het water op om te wakeboarden, kitesurfen, wind- en golfsurfen. Het grote voordeel is dus dat je niet hoeft te kiezen. De instructeurs leren je de basis van de verschillende surfsporten en als je zelf wat ervaring hebt opgedaan ontdek je vanzelf wat bij je past.

Succes met het maken van je keuze.